Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid/RIVM m.b.t de (para)medische zorg omtrent het COVID-19 virus geldt per 24 maart 2020 het volgende beleid voor Vechtstreek Fysiotherapie:

Al onze behandelingen zullen op afstand plaatsvinden*.
Wij hebben de mogelijkheden om onze patiënten professioneel en intensief telefonisch en/of via een speciaal online (beeld)programma te begeleiden.

Bent u reeds onder behandeling bij ons dan zal uw therapeut spoedig contact met u opnemen over het vervolg van uw behandeling.

Voor een nieuw behandeltraject kunt u ook nog steeds bij ons terecht. Alle consulten en adviezen zullen in eerste instantie per telefoon of via een videoconsult plaatsvinden.
Neemt u hiervoor telefonisch contact op (0346-250573) of maak gebruik van ons online contactformulier op www.vechtstreekfysiotherapie.nl.

*In het geval van medisch strikt noodzakelijke zorg is een fysieke behandeling (aan huis) wel mogelijk. Dit geldt ook voor patiënten die werkzaam zijn in de vitale sector. Hierbij zal zoveel als mogelijk ‘hands off’ gewerkt worden en er zullen strenge voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen. Dit eventueel in overleg met het huisartsenteam.

Wij kunnen door gebruik te maken van bovenstaande mogelijkheden op afstand:
– Adviezen geven over hoe om te gaan met uw klacht;
– U voorzien van een oefenprogramma om te werken aan uw herstel;
– De voortgang monitoren (ook digitaal);
– Aanpassingen in het behandeltraject doorvoeren

Voor onze patiënten is eventueel zelfs een speciale app beschikbaar om uw behandeltraject te ondersteunen!

Wij volgen in ons beleid continue de richtlijnen van het RIVM en zullen u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in onze situatie. Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen (0346-250573), mailen kan naar het algemene e-mailadres: info@vechtstreekfysiotherapie.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram